Om oss

 

Tannlege Øystein Misje


Tannlege Øystein Misje er utdannet ved Det Odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo.

Øystein har 16 års erfaring fra privat tannlegepraksis og er godkjent med spesialkompetanse i implantatprotetikk. Han utfører implantatprotetikk med Helfo-refusjon, samt de fleste oralkirurgiske inngrep, inkludert implantatkirurgi her på klinikken.

 

Tannlege Jon Amund Amundgaard


Tannlege Jon Amund Amundgaard er utdannet ved Det Odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo.

Jon Amund er fra Flisa, og med sin jordnære holdning, perfeksjonistiske blikk og tørre humor, sørger han for at du blir ivaretatt på best mulig måte (når det gjelder tenner og tilgrensende vev) !

Jon Amund er også instruktørtannlege ved Det Odontologiske Fakultet i Oslo en dag pr. uke.

 

Tannhelsesekretær Berit Jørstad Hole


Berit Jørstad Hole er utdannet sykepleier, og har jobbet på SiV (sykehuset i Tønsberg) i 29 år. Har jobbet som tannhelsesekretær i over 10 år sammen med Øystein. Berit er kontorets blide ansikt utad, og med sin levende Gudbrandsdalsdialekt, gjør hun at du føler deg avslappet.

Tannhelsesekretær Christine Solli Mehren

Christine er ei positiv og blid jente, som gjør alt hun kan for å hjelpe pasientene med å få et bra tannlegebesøk. Hun er et nødvendig tilskudd til vårt team, som er i vekst. Med sitt blide vesen gjør hun sitt beste for at du skal få en positiv opplevelse hos oss.

Vårt felles mål er at du som pasient skal føle deg trygg og godt ivaretatt hos oss! Vi har stort fokus på hygiene, og gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig kvalitet på den behandlingen du har behov for. 

Vi vet at mange sliter med “traumer” knyttet til tidligere tannbehandling, og gjør derfor vårt beste for at opplevelsen hos oss skal bli så smertefri som mulig. 

Ta gjerne kontakt for å avtale tid til en undersøkelse, og husk at du alltid får et skriftlig kostnadsoverslag dersom du ønsker det ! 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som pasient til oss i Havnegaten 7.