Om oss

 

Tannlege Øystein Misje


Tannlege Øystein Misje er utdannet ved Det Odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo. Han har over 12 års erfaring fra privat tannlegepraksis og er godkjent med spesialkompetanse i implantatprotetikk. Han utfører implantatprotetikk med Helfo-refusjon.

 

Tannpleier Linda Hanstad

Tannpleier Linda Hanstad er utdannet ved Høgskolen i Hedmark avd.

Elverum. Fikk sin Bachelorgrad i tannpleie i 2014. Har siden dette jobbet innen spesialist/periodontittpraksis, der man har fokus på tannkjøttsykdom og tannkjøttsbehandling. Linda Hanstad kan utføre vanlig rutineundersøkelser med røntgen og tannstensrens. Hos Linda får du også Helforefusjon ved behandling av tannkjøttsbetennelse/kronisk periodontitt, om du har krav på det.

 

Tannhelsesekretær Berit Jørstad Hole


Berit Jørstad Hole er utdannet sykepleier, og har jobbet på SiV (sykehuset i Tønsberg) i 29 år. Har nå jobbet som tannhelsesekretær i ca 7 år sammen med Øystein. Berit er kontorets blide ansikt utad, og med sin levende Gudbrandsdalsdialekt, gjør hun at du føler deg avslappet.

Vårt felles mål er at du som pasient skal føle deg trygg og godt ivaretatt hos oss! Vi har stort fokus på hygiene, og gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig kvalitet på den behandlingen du har behov for. 

Vi vet at mange sliter med “traumer” knyttet til tidligere tannbehandling, og gjør derfor vårt beste for at opplevelsen hos oss skal bli så smertefri som mulig. 

Ta gjerne kontakt for å avtale tid til en undersøkelse, og husk at du alltid får et skriftlig kostnadsoverslag dersom du ønsker det ! 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som pasient til oss i Havnegaten 7.